Knežević: Režim preko Glavnog grada pokušava da zabrani protestni skup

Povodom opstrukcije protestnog skupa, u organizaciji Pokreta DO SLOBODE, sjutra veče u Ulici Slobode u Podgorici, dr Duško Knežević daje sljedeću izjavu:

“Pokret DO SLOBODE uredno je prijavio Upravi policije protestni skup za sjutra veče, da bismo danas dobili od Glavnog grada informaciju da oni ne mogu da izdaju odobrenje za postavljanje bine i video bima, putem kojeg planiram da se obratim i iznesem informacije o Vrhovnom državnom tužiocu koje posjedujem. Našem predstavniku je u nadležnom sekretarijatu Glavnog grada rečeno da je još neko prijavio skup i da jedan od organizatora mora odustati da bi ovaj drugi održao skup. Nijesu htjeli da kažu ko je prijavio paralelni skup u isto vrijeme, pravdajući se da ne znaju. Takođe je rečeno da će oni ipak izdati odobrenje, ako im to bude rečeno iz Uprave policije.

Upozoravamo režim da se ne igra sa narodom i ne pokušava da zabrani protestni skup Pokreta DO SLOBODE. Mi smo već pozvali građane, sve je spremno u organizacionom smislu, ispoštovali smo sve zakonske norme i ne pada nam na pamet da otkazujemo protest.

Obavještavamo građane da će se skup održati kako je i planirano, a Glavni grad i vrh režima da prestanu sa ovakvim smicalicama, kojima samo pokazuju svoj strah. Ja u svoje ime želim da kažem cijeloj Crnoj Gori – vrh korumpirane i kriminalne vlasti neće me zaustaviti u namjeri da svi saznaju punu istinu o njima, šta god pokušavali”, piše u saopštenju Medijskog tima Pokreta DO SLOBODEO.

Objavio/la na 19:40. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-