Perović: Zajedno do dokumenta koji će svi prihvatiti

Arhivski snimak: UL info

Organizatori protesta “97 000 Odupri se” dobili su od Demokratskog fronta (DF) predloge izmjena i dopuna nacrta Sporazuma o budućnosti, potvrdio je za Dan Džemal Perović, jedan od organizatora građanskih protesta.

On je kazao da organizatori protesta smatraju da je to dobar put ka nastavku saradnje u cilju razrješenja teške političke krize.

“Jedino zajedničkim naporom možemo doći do dokumenta koji će biti prihvatljiv za sve. Neke stranke su već načelno podržale nacrt sporazuma, neke su imale primjedbe. U tom cilju, uputićemo poziv predstavnicima parlamentarnih opozicionih partija i nezavisnim poslanicima da na zajedničkom sastanku razriješimo preostale nedoumice”, kazao je Džemal Perović.

Nakon razgovora jednog od lidera DF-a Andrije Mandića i Perovića, Demokratski front je poslao predlog o zajedničkom djelovanju predstavnicima svih parlamentarnih opozicionih stranaka i opozicionim poslanicima, simbolično nazvan “Dogovorimo se!”.

Objavio/la na 09:42. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-