Predsjednik Đukanović ponovio da nije uzimao novac od Kneževića

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je ponovio da nije primao novac od biznismena Duška Kneževića, niti da postoji snimak na kojem se to vidi.

“Tog novca nema, niti ga može biti. Da sam želio da dozvolim da može sa mnom da pravi bilo kakve dilove u biznisu, imao sam kad to da uradim za ovih 30 godina”, kazao je Đukanović, tokom predavanja u Njemačkom društvu za vanjsku politiku u Berlinu.

Odgovarajući na pitanja novinara, Đukanović je rekao da se Knežević “samo predstavlja kao insajder i želi da se predstavi bližim vlasti nego što jeste“. “Do sada smo čuli monštvo njegovih optužbi za koje nije bilo nijednog argumenta. Njegovim optužbama se služe oni koji žele da promijene vlast mimo rezultata izbora i mene kao simbola vlasti, kojeg bi posebno željeli da promijene”, rekao je Đukanović, prenosi portal RTCG.

Knežević je vlasnik Atlas grupe i u Crnoj Gori je osumnjičen za više krivičnih djela. Pošto se nalazi u Londonu, za njim je raspisana interpolova potjernica.

Knežević tvrdi da je dugi niz godina finansijski pomagao vladajuću partiju, a u nedavnom intervjuu za dnevnik Vijesti ponovio je da posjeduje snimak na kome se vidi i čuje kako Milu Đukanoviću lično predaje sportsku torbu sa novcem. Na početku svog otvorenog sukoba sa režimom, Knežević je medijima dostavio video snimak na kome bivšeg gradonačelniku Podgorice Slavoljubu Stijepoviću daje koverat u kome je bilo 97.000 eura.

Objavio/la na 18:18. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-