Vučić: Mislili su da ne smijem doći, naišli su na tvrd orah

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da država neće dozvoliti nasilje. On se obratio javnosti povodom događanja od sinoć i upada na RTS.

“Ako misle da mogu nasiljem da ostvare političke rezultate – varaju se”, rekao je Vučić i dodao da su “naišli na tvrd orah”.

“Naišli su na nekog ko se ničeg ne plaši, ko se ne plaši da im kaže u lice da su najgore lopuže”, rekao je on.

Vučić je kazao da Srbija neće dozvoliti da se nasiljem bilo ko ugrožava i poručio da će svi koji krše zakon biti procesuirani, prenosi Beta.

Vučić je povodom sinoćnjeg upada u zgradu RTS-a i protesta koji se održava ispred zgrade Predsjedništva dok on govori, kazao da Srbija dozvoljava proteste sve dok ne dođe do nasilja.

On je rekao da niko nikada nije u ovakvim uslovima održao konferenciju za novinare, ali da je on želio da pokaže da “strah ne smije da postoji od huligana batinaša i fašiste Boška Obradovića i tajkunskih lidera Dragana Đilasa i Vuka Jeremića”.

“Mislili su da neću smjeti da dođem ovdje. Ja nemam strah. Mogu da izgubim samo život. Nastaviću da se borim za Srbiju, od toga nema ništa preče”, rekao je Vučić.

Vučić je rekao da očekuje podršku samo svog naroda i da ga ne zanimaju rekacije zapadnih ambasada.

Objavio/la na 13:01. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-