Protest ispred Predsjedništva Srbije

Kamion demonstranata nalazi se pod policijskom blokadom na raskrsnici Kneza Miloša i Srpskih vladara u Beogradu gdje se održavaju protesti ispred zgarde Predsjedništva Srbije.

Policija ne dozvoljava da kamion demonstranata priđe zgradi Predsjedništva.

Demonstranti pregovaraju sa policijom da odblokira kamion.

Na 70 metara od ulaza u zgradu Predsjedništva postavljena je zaštitna ograda ispred koje stoji nekoliko policajaca, dok je, pored, u Pionirskom parku okupljeno nekoliko stotina građana, među kojima su lideri SzS Dragan Ðilas, Boško Obradović, Zoran Lutovac i Vuk Jeremić, prenosi Tanjug.

Obradović je rekao da su tu došli da bi im Vučić objasnio šta se desilo sinoć u RTS.

“On će to najbolje da uradi. Danas smo ovde da izrazimo svoj protest protiv onoga što se desilo u zgradi RTS, kada su pobunjeni građani došli da vrate što je njihovo. RTS je vlasništvo građana”, rekao je on, uz tvrdnju da Dragan Bujošević uređuje program po nalogu Vučića.

On je ponovio da se traži ostavka Vučića.

Na kamionu iza Predsjedništva prenošena je Vučićeva konferencija za medije.

Lideri SzS su sinoć, nakon što ih je policija mirno izvela iz zgrade Javnog servisa, pozvali građane da se danas u podne okupe ispred zgrade Predsjedništva.

Objavio/la na 12:52. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-