Mandić: Branićemo se sami

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić je kazao da će se on, Milan Knežević i Mihailo Čađenović braniti sami u slučaju “državni udar”, što ne znači da otkazuju punomoćje.

On je poručio da preuzimaju odgovornost za predstojeći dio sudskog procesa, kao i za “dalja dešavanja u Crnoj Gori.”

Milan Knežević je kazao da je sve ono što je sutkinja Suzana Mugoša uradila prethodnih dana bijeg od istine.

“Samo želimo da pitamo Suzanu Mugošu – čemu trka? Što je muka? Polakote”, kazao je Knežević, prenosi portal Vijesti.

On je rekao da Mugoša “odlično zna” da je svjedok saradnik Saša Sinđelić sniman u skladu sa zakonom i da zato ne želi da uvrsti snimak u dokazni postupak, “jer onda ne bi bilo završne riječi i onda bi se optužnica survala”.

“A onda bi Milivoje Katnić, Saša Čađenović, Boris Savić i Vijeće koje je potvrdilo optužnicu i Vijeće koje nam sudi moralo da preuzme krivično-pravnu odgovornost”, rekao je on.

Kazao je da su sa advokatima donijeli odluku da oni “ne učestvuju u ovoj farsi koja je u potpunosti razbijena.”

“Optužnica je sahranjena, a kolega Andrija Mandić i ja ćemo samo učestvovati na trećem jutru i na eventualno četrdesnici, da održimo nekrolog ovoj optužnici”, rekao je Knežević.

Advokat Dušan Radosavljević je kazao da su on i njegove kolege i dalje advokati njihovih branjenika i da rade što je u njihovom interesu.

Advokat Miroje Jovanović je kazao da se branioci neće vraćati “pred one tri osobe koje se lažno predstavljaju kao sudije”.

Objavio/la na 12:54. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-