Prazan instagram, besplatan let

Aviokompnija JetBlue nudi godinu besplatnih letova za korisnike koji obrišu sve fotografije s Instagrama.

Prema službenim pravilima, sve što treba uraditi jeste objaviti fotografiju s JetBlue hashtagom koristeći predložak na praznom Instagramu, a nakon toga trebate učiniti svoj profil javnim kako bi osoblje u marketinškom odjelu kompanije vidjelo da ste objavili fotografiju prije petka, 8. Marta, penosi Klix.ba.

JetBlue ne navodi zašto je potrebno da vaš Instagram bude očišćen, a važno je istaći da nisu istakli posebna pravila u vezi s mogućnošću arhiviranja fotografija umjesto da ih potpuno obrišete. Takođe, nisu postavili nikakva pravila o aktivnostima vezanim za Instagram story, tako da i dalje možete nastaviti svoje aktivnosti tamo.

Međutim, svi korisnici trebaju znati i to da čak i ako se nađu među tri odabrana dobitnika i dalje su odgovorni za plaćanje pojedinačnih poreza i naknada za svaki “besplatni” let.

Objavio/la na 07:50. Objavljeno u Zanimljivosti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-