Knežević čeka poštenog tužioca sa svojim dokazima protiv ‘prve familije’

Foto: Instagram.com

U najnovijem obraćanju javnosti preko pres centra Atlas Grupe, njen prvi čovjek Duško Knežević je poručio da će nekom poštenom specijalnom tužiocu dostaviti “svaki detalj korupcionaškog aranžmana sa A2A… sa detaljnim opisima uloge Branimira Gvozdenovića, Dušanke Jeknić i Damira Asovića, koji su djelovali po odobrenju Mila Đukanovića”.

On je poručio da će takav tužilac imati “dosta posla i u vezi Đukanovićevog prvog miliona, pa potom kastodi računa preko kojeg je trgovao akcijama Prve banke, dobaviće lako podatke kome je Đukanović prodao akcije i prvi i drugi put i kako je sprovedena ta fiktivna transakcija na berzi kojom je zaradio nove milione. Istovremeno će mu biti jasno i kako se peru pare preko Prve banke”.

“Govoriću pred takvim tužiocem i o privatizaciji Meljina, učešću Đukanovića u tom poslu i firmi na Kipru koju je osnovao za tu namjenu, ukazaću mu i ko je vlasnik trećine kompanije Safiro beach resort i na druge poslove u koje je uključena prva familija preko trećih lica”, poručio je Knežević, koji se nalazi u Londonu nakon što je u Crnoj Gori osumnjičen za više krivičnih djela.

Najnovije Kneževićevo obraćanje javnosti je reakcija na gostovanje glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića u sinoćnjoj emisiji ‘Ukrštene riječi’ na Prvoj TV. To gostovanje je danas predmet sprdnje na društvenoj mreži Fejsbuk.

Objavio/la na 13:30. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-