Bar: Prijećeno organizatorki protesta

Foto: Jedro.com

Građanska aktivistkinja Nikoleta Pavićević, jedna od organizatorki protesta u Baru, prijavila je juče policiji prijetnje koje je dobila sa lažnog FB profila.

“U subotu veče sam dobila ozbiljnu prijetnju ugrožavanja lične bezbjednosti koju sam prijavila u CB Bar. Dala sam izjavu inspektorima za sajber kriminal, ona je proslijeđena u CIRT u Podgoricu, i odmah bi trebalo da bude pronađena IP adresa sa koje je prijetnja upućena. Povezana je sa time što sam organizatorka protesta. Ističem da su posljednjih dana na portalima veoma učestale prijetnje i uvredljivi komentari ne samo meni, već i drugim ljudima koji se pojavljuju u organizaciji protesta i pozivam ih da to prijave policiji”, navela je Pavićević, prenosi portal Vijesti.

Više od hiljadu ljudi protestovalo je juče u Baru zbog sječe stotinak višedecenijskih čempresa i zatražilo ostavku gradonačelnika Dušana Raičevića.

Čempresi su posječeni 17. januara, a juče je organizovan peti protest na kome se okupilo više od hiljadu ljudi.

Objavio/la na 10:08. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-