Liječenje katarakte – mirođijom!

Na portalu uspesnazena.com objavljeno je svjedočenje u kome se priča o ženi, prijateljici svjedokinjhine majke, koja je sama sebi izliječila kataraktu narodnjim lijekom, za koji je čula od ljudi u čekaonici ljekarske ordinacije.

Liječila se tim narodnim lijekom tačno mjesec dana, ne propuštajući ni dan. Na sledećoj kontroli, ljekari niijesu pronašli ni traga od katarakte – sasvim je nestala! Vid joj se takođe znatno poboljšao.

Prenosimo recept

Potreban vam je komad flanelske tkanine, dovoljno guste da drži vodu. Sašijte od nje dvije vrećice, veličine  5 x 5 centimetara. Zatim u svaku vrećicu stavite po tri u vrh pune kafene kašičice sjemena mirođije.

Vrećice vežite, stavite u emajliranu posudu i prelijte hladnom vodom, tako da budu sasvim potopljene. Posudu zagrejte do ključanja i kuvajte sjeme mirođije u vrećicama dva minuta. Zatim izvadite vrećice cjediljkom na tanjirić, da se iz njih ocijedi voda.

Još tople vrećice stavite na zatvorene oči. Prekrijte ih celofanom i toplim peškirom. Držite ih na očima dok se ne ohlade, oko 10-15 minuta.

Ovaj tretman se radi uveče, prije spavanja. Tako pripremljene vrećice se mogu upotrijebiti dva puta, a zatim se sjeme baca. Same vrećice se ne bacaju – dovoljno ih je isprati čistom vodom, bez sapuna, napuniti novim sjemenom i nastaviti liječenje. Svaki put treba uzeti novu, čistu vodu.

Objavio/la na 10:42. Objavljeno u Svaštara. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-