Ako papa postane vegan…

Papa Franjo će dobiti milion dolara za humanitarnu organizaciju po svom izboru ako u vrijeme Velikog posta donese važnu odluku, da postane vegan zauvijek, objavila je međunarodna kampanja koju podržavaju muzičke i filmske zvezde.

Vegansku kampanju od milion dolara predvodi Dženesis Batler (12) iz Kalifornije koja se na Tviteru opisuje kao aktivistkinja za prava životinja i veganka.

“Tražimo od papa Franja da pomogne u zaštiti naše planete tako da skrene pažnju na strahoviti uticaj uzgoja životinja za ishranu”, kazala je ova djevojčica u videosnimku objavljenom na stranici kampanje.

Franjo bi prelaskom na veganstvo “predvodio put prema održivijoj planeti”.

“Pridružite nam se i borite se protiv klimatskih promjena drugačijom ishranom”, dodala je Batler.

Vegansku kampanju od milion dolara podržavaju i muzičari Pol Makartni i Mobi, kao i glumci Vudi Harelson i Hoakin Finiks.

Milion dolara donacije osigurala bi kompanija “Blue Horizon International”, humanitarni ogranak firme za terapiju matičnim ćelijama.

Objavio/la na 08:17. Objavljeno u Zanimljivosti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-