Stijepović: U CG nema nedodirljivih i ja ne namjeravam nigdje da idem

Foto: In4S

Slavoljub Stijepović, bivši gradonačelnik Podgorice i visoki funkcioner Demokratske partije socijalista, saslušan je danas u svojstvu svjedoka u Specijalnom tužilaštvu povodom snimka na kome se vidi kako prima koverat sa novcem od svoga školskog druga, predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića, uoči lokalnih izbora u Podgorici.

Stijepović je izbjegao novinare prije i poslije saslušanja, ali je portalu CdM dao izjavu.

On je, kako javlja TV Vijesti, u Specijalno tužilaštvo ušao na ulaz koji koristi Ministarstvo pravde, kršeći uobičajenu proceduru.

“Tu sam i dostupan sam da kod relevantnih organa ispričam šta je istina o svemu ovome. U Crnoj Gori nema nedodirljivih i ja ne namjeravam nigdje da idem, tu sam i spreman da odgovorim na sva pitanja koja nadležni organi imaju. Ja poštujem zakone ove zemlje kao i do sad i nadležne organe, što smatram da je jedini odgovoran odnos prema čitavom slučaju i crnogorskoj javnosti, a šta je istina utvrdiće se u postupku”, rekao je Stijepović za CdM.

Stijepović je potvrdio autentičnost snimka koji je Knežević dostavio medijima.

Knežević ja kasnije objasnio da je riječ o njegovoj donaciji Demokratskoj partiji socijalista, koja je bila u dolarima, a Stijepović je tražio da bude konvertovana u eure.

Objavio/la na 16:29. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-