Šešelj čekao Putina ‘u zasjedi’

Vojislav Seselj u sudnici, foto SENSE

Beogradski tabloid Kurir je objavio ispovijest lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja o tome kako se pet sati skrivao u Hramu Svetog Save da bi tamo sreo ruskog predsjednika Vladimira Putina i s nogu s njim razgovarao desetak minuta.

“Kad su krenuli da izlaze iz kripte, ja sam ugrabio priliku i iskočio pred njih! Niko nije mogao da dođe sebi od zaprepašćenja, to je bilo kao da se duh pojavio. Mislio sam da će patrijarh da se onesvesti. Onda sam se rukovao s Putinom i rekao ko sam, a on je klimnuo glavom i srdačno odgovorio da me je pratio u Hagu. Na to je Vučić dodao: ‘Vojo, pa tebe svi u Rusiji znaju’“, kazao je Šešelj za Kurir.

Međunarodni sud u Hagu je pravosnažno osudio Šešelja na 10 godina zatvora zbog podsticanja i počinjenja progona Hrvata u selu Hrtkovci u Vojvodini, 1992. godine. On je kaznu odrobijao u pritvoru.

Objavio/la na 21:27. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-