Odbor odbio inicijativu za kontrolno saslušanje čelnika Tužilaštva, policije i ASK

Odbora za bezbjednost Skupštine Crne Gore je danas odbio inicijativu poslanika Socijaldemokratske partije da se organizuje kontrolno saslušanje najodgovornijih u Državom tužilaštvu, Upravi policije i Agenciji za sprječavanje korupcije povodom optužbi predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića o nelegalnom finansiranju Demokratske partije socijalista.

Kao razlog za odbijanje inicijative članovi odbora iz vladajuće većine (DPS i Socijaldemokrate) su naveli njenu preuranjenost.

Knežević je prvo medijima doturio snimak na kome se vidi kako daje kovertu sa novcem visokom funkcioneru i bivšem gradonačelniku Podgorice Slavoljubu Stijepoviću, a u intrevju za TV Vijesti, koji je emitovan sinoć u emisiji Načisto, kazao je da su uoči izbora poslovni ljudi donirali na crno vladajuću partiju.

Specijalno državno tužilaštvo je tek danas pozvalo Stijepovića na saslušanje povodom snimka za koji je sam potvrdio da je autentičan.

Stijepović je u tužilaštvu dao iskaz u svojstvu svjedoka, objavio je portal RTCG.

Objavio/la na 13:50. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-