URA: Javni servis otvoreno dokazao da je na strani DPS

Građanski pokret URA je ocijenio da je TVCG večeras “otvoreno dokazao da se aktuelna uređivačka politika toga medija, koji je na papiru medij svih građana, kreira iz prostorija DPS-a i da tu nema nikakve sumnje”.

“U trenutku kada se za crnogorsku javnost pojavljuje najvažnija tema u političkom životu i još jedna dokumentovana afera DPS-a, RTCG sa aktuelnom marionetskom i propagandističkom uređivačkom politikom ostaje slijep na tako nešto.

Oni u 3. Dnevniku nijesu čak ni pomenuli video snimak koji jasno pokazuje da Duško Knežević, vlasnik Atlas grupe daje Slavoljubu Stijepoviću, visokom funkcioneru DPS-a, novac od 100.000 dolara kao donaciju DPS-u.

Umjesto toga, pohvalili su učinke DPS ministara, kazali da su Bar i Ulcinj dobili struju i da je Petnjica revnosno očistila puteve.

Ovakvo zastiđe jednog medija koji je servis svih građana Crne Gore nije se dešavalo ni u vrijeme prethodne izaslanice DPS-a u ovom mediju – Radojke Rutović, a ni u vrijeme ratnohuškačkih vremena.

Uzalud prikrivate stvari pod tepih, tamo je već odavno previše stvari da bi prošle nazapaženo. Car je go!”, poručila je URA.

Objavio/la na 00:15. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-