Stijepović potvrdio autentičnost snimka

Bivši gradonačelnik Podgorice i funkcioner Demokratske partije socijalista Slavoljub Stijepović potvrdio je autentičnost snimka koji je juče ekskluzivno objavio portal In4S, na kome se vidi kako on uzma kovertu sa novcem od Duška Kneževića, predsjednika Atlas grupe, osumnjičenog za pranje novca i nelegalno poslovanje.

“Povodom smišljene podvale plasirane preko jednog portala želim da obavijestim javnost da je tačno da sam na poziv Duška Kneževića bio u njegovoj kući, što nije bilo ništa neobično. Neprijatno sam iznenađen kad sam vidio da me školski drug tajno snimao, što će, vjerujem, biti sastavni dio postupka koji Tužilaštvo vodi protiv njega. Iz sadržaja razgovora jasno je da se radi o konverziji novca o kojoj je javnost ranije upoznata, i da je Knežević uredno uzeo svoju proviziju. Navodni transkript je naravno dopisan u skladu sa situacijom u koju je sebe doveo”, kazao je Stijepović, prenosi portal Vijesti.

Vijesti, istovremeno, podsjećaju na to kako je Stijepović prije dvije godine negirao tačnost navoda o uzimanju bilo kakvog novca.

“To je jedna apsolutna i očigledna neistina. Nadležni državni organ je jasno saopštio svoj nedvosmislen stav. Ja bih povodom tog vašeg pitanja pitao sve nas kako da se svi mi zaštitimo od tih kleveta i nesitina i neprovjerenih bez ikakavih dokaza, čak ni elementarno provjerenih da bi se nekome nanijela šteta”.

“Pošto nismo znali da se konvertovanje tolikog novca može obaviti i ‘po kućama’, očekujemo da instiucije, prije svega ASK odreaguju. Za navodno pranje novca uhapšeno je više službenika Atlas banke, od kojih čak šest vozača, koji nisu mogli da novac ‘operu’ samo, ako su uopšte krivi”, komentariše portal In4S nastavak priče koja je od njih potekla prije dvije godine, a nastavljena juče.

Objavio/la na 08:16. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-