Nova Kneževićeva poruka: ‘Nas tri brata skupa ratujemo…’

Foto: Instagram

Duško Knežević, predsjednik Atlas grupe, koji je osumnjičen za pranje novca i nelegalno poslovanje, postavio je novu seriju fotografija pod naslovom “Bilo jednom u Crnoj Gori” na svom instagram profilu, kojima u šiframa komunicira sa javnošću i svojim doskorašnjim prijateljeljima iz vrha crnogorske vlasti.

“Nas 3 brata skupa ratujemo, ne plac…” natpis je preko fotografije u kojoj je Knežević okružen Milom Đukanovićem, aktuelnim predsjednikom Crne Gore i liderom vladajuće Demokratske partije socijalista, i Svetozarom Marovićem, nekada drugim čovjekom DPS-a i pravosnažno osuđenim vođom kriminalne grupe koji se od crnogorsjkog pravosuđa skriva u Beogradu.

Portal IN4S je objavio snimak na kome Knežević daje koverat sa novcem nekadašnjem gradonačelniku Podgorice Slavoljubu Stijepoviću, a sam Knežević je za Vijesti kazao da je dugogodišnji donator DPS-a.

 

Objavio/la na 00:04. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-