DF traži hapšenje Đukanovića, Stijepovića, Katnića i Kneževića

Demokratski front (DF) je danas najavio da će u ponedjeljak podnijeti krivičnu prijavu protiv predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića, bivšeg gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića, lidera Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića i glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

Andrija Mandić, jedan od lidera DF, poručio je Ivici Stankoviću, vrhovnom državnom tužiocu, da primijeni ovlašćenja koja mu stoje na raspolaganju.

“Pozivam Stankovića da krene u akciju hapšenja Đukanovića, Stijepovića, Katnića i Duška Kneževića“, kazao je Milan Knežević, jedan od lidera DF, prenosi portal Vijesti.

Bivši gradonačelnik Podgorice je priznao da je autentičan snimak na kome se vidi da on od predsjednika Atlas banke uzima kovertu sa novcem, pravdajući se da je riječ o parama koje su iz dolara konvertovane u eure.

Za Kneževićem, koji je osumnjičen za pranje novca i nzakonito poslovanje, raspisana je potjernica.

Knežević se u kontinuitetu, preko svoga instragram naloga, obraća medijima i javnosti, šaljući intrigantne poruke ljudima iz vlasti sa kojima je drugovao dugi niz godina i kojima je, kako je sam kazao, davao novac.

 

Objavio/la na 13:48. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-