Кnežević: Đukanović i kriminalni klanovi hoće da mi otmu imovinu

Foto: Instagram.com

Predsjednik Atlas grupe Duško Кnežević je direktno optužio Mila Đukanovića, predsjednika Crne Gore i lidera vladajuće Demokratske partije socijalista, da zajedno sa “kriminalnim klanovima“ pokušava da otme njegovu imovinu i poslove.

“Đukanović je prekinuo komunikaciji sa mnom poslije ulaska Centralne banke u dvije moje banke”, kazao je Кnežević za Vijesti, navodeći da su njih dvojica ranije imali običaj da pretresu važne i škakljive teme.

On je otkrio i da dobija ponude da dođe u Crnu Goru i da se “prijateljski sve dogovorimo”.

Knežević je osumnjičen da je prao novac preko svojih banaka i za nelegalno poslovanje i Specijalnodržavno tužilaštvo je zatražilo njegovo hapšenje, a ovih dana najavilo i raspisivanje potjernice.

Knežević se nalazi u inostranstvu i svakodnevno na svom instagram profilu postoje intrigantne fotografije, kojima sugeriše da je nekada bio blizak sa Milom Đukanovićem i drugim osobama iz vrha vlasti i indirektno ih upozorava da zna mnogo.

Objavio/la na 09:19. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-