Pismo suprugovoj ljubavnici

Kada je otkrila da je muž vara, žena iz Indije je odlučila da konkurenciji napiše ljubazno pismo i poželi joj dobrodošlicu u porodicu.

Pismo je počela ovako: “Draga Rošini, možda si iznenađena time što znam da imaš aferu s mojim suprugom. Ne brini, shvatićeš kad prestaneš biti ljubavnica i postaneš supruga“, a onda je upozorila da je njen muž sa njom samo zato što mu je “dosadno“ i što želi da se zabavi.

“To je teško povjerovati, zar ne? Da, i meni je trebalo neko vrijeme da se pomirim s time da on želi istraživati izvan braka. Mislim da je i tebi zabavno. On je bogat i može biti šarmantan kad to poželi. I potpuno se mogu poistovjetiti s osjećajem koji pobuđuje u tebi kad te obasipa skupim poklonima“.

Dalje je u pismu otkrila da je njen muž privržen majci, koja je prva osoba kojoj se javlja svako jutro. “Za tu njegovu naviku saznala sam tek kad smo se vjenčali“.

“Dobro došla u porodicu, i samo da znaš – njegova majka me mrzi i ti osjećaji su uzajamni. Ona mrzi svakog ko ga voli, osim svojih unuka. Ne mogu dočekati dan kad će saznati o novoj ženi u njegovom životu“.

Supruga, dalje, upozorava konkurentkinju na to da će se njihov zajednički muškarac uskoro pretvoriti „u nezadovoljnog i čangrizavog starca“ koji ima probleme s varenjem, te da će njihov
seksualni život potrajati maksimalno 10-15 godina.

Pismo je završila željom za nastavkom komunikacije i riječima: “S ljubavlju, žena tvog ljubavnika“, prenosi Times of India.

Objavio/la na 07:27. Objavljeno u Zanimljivosti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-