Tvit proslijeđen 5,5 miliona puta

Japanski milijarder i budući svemirski turista Jusaku Maezava je oborio  rekord na Tviteru gdje je njegova poruka bila proslijeđena 5,55 milona puta, prenosi Beta.

Maezava je u subotu napisao na Tviteru da će dati više od 8.000 eura pojedinim pratiocima njegovog naloga na toj društvenoj mreži.

Milijarder je naveo da će pokloniti po 8.000 eura za 100 ljudi koji će biti izvučeni nasumice, a prethodno su proslijedili (retvitovali) njegovu poruku.

“Novi svjetski rekord. Oborio sam rekord Tvitera o broju prenijetih ‘retvitovanih’ poruka, do sada je rekord bio 3,55 miliona”, naveo je Maezava.

Milijarder, koji se obogatio onlajn prodajom odjeće i koji je kolekcionar dijela savremene umjetnosti, biće prvi turista oko Mjeseca privatne američke svemirske kompanije Spejseks (SpaceX), dok će pratioci milijardera biti umjetnici.

Putovanje je planirano oko 2023. godine.

Objavio/la na 07:00. Objavljeno u Zanimljivosti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-