Proroci ne miruju

Dejvid Montaž, kontroverzni prorok najavljuje kraj svijeta ove godine, tvrdeći da će se u decembru Bog vratiti na Zemlju da bi sudio čovječanstvu i tada će završiti svijet koji poznajemo.

U svojoj knjizi “Kraj vremena i 2019.: Kraj kalendara Maja i odbrojavanje do sudnjeg dana” Dejvid tvrdi da je zapisano u zvijezdama da će do ove godine trajati čovječanstvo, podsjeća tabloid San (The Sun).

On kaže kako poravnavanje zvijezda koje su opisali biblijski pisci, ali i Maje, označavaju sudnji dan.

“Dana 21. decembra 2019. preživjeli će doživjeti prvi dan pomaka polova kada će se cijela površina planeta pomaknuti izvan položaja i pomicaće se preko slojeva koji su tekući ispod kore”, opisuje Dejvid i nastavlja:

“Tokom idućih nekoliko dana, to će prouzrokovati potrese i velike talase, ali će i aktivirati vulkane, što će gotovo potpuno uništiti našu civilizaciju. Postoji niz dokaza u istorijskim, geološkim i biološkim zapisima koji pokazuju da se pomicanje polova već događalo. Čak ih i Biblija opisuje u više navrata”.

Po njegovom prorokovanju, prirodne katastrofe će kulminirati 28. decembra 2019. godine, kada će zapravo biti sudnji dan.

Pisac Ronald Venlend tvrdi da će do kraja svijeta doći 9. juna ove godine, a svoje tvrdnje takođe bazira na zapisima drevnih Maja. On je apokalipsu predviđao i 2011, 2012. i 2013. godine.

Objavio/la na 08:28. Objavljeno u Zanimljivosti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-