Kako da znate da li ste spiritualno povezani sa nekim

  1. Razgovor koji vam prija

Prvo po čemu ćete primijetiti da je pored vas osoba slična vama jeste duboko razumijevanje koje osjećate da postoji među vama. Zahvaljujući tome, razgovor će besprekorno teći i nikada nećete razgovarati o nečemu besmislenom – naprotiv, zajedno ćete dolaziti do dubokih i značajnih zaključaka.

  1. Talas oslobođenja

Kada ste spiritualno povezani sa nekom osobom, to dovodi do toga da ćete u njihovom društvu zaboraviti na sve brige i strahove. Bićete glasniji, govorićete sigurno i bez ustezanja.

  1. Instinkti postaju nepogrešivi

Vaša intuicija se pojačava kada ste sa nekim u duhovnom odnosu. Vi jednostavno osjećate i znate da je ta osoba dobra za vas kao i da će ostati pored vas zauvijek.

  1. Prija vam zajednička tišina

Osoba koja vas razume na duhovnom nivou, razumjeće vas i kada ne govorite. Ako ste nečim opterećeni, vaša srodna osoba će to osjetiti i kada joj ne kažete.

Ako je riječ o ljubavnom odnosu, ta tišina će vas i zavoditi. Tada ćete osjetiti izrazitu ljubav i naklonost prema njima.

  1. Osjećaj emotivne i fizičke sigurnosti

Njihovo prisustvo vas smiruje i čini da se osjećate spokojno. Njihova ljubav liječi vaše nesigurnosti i strahove. (izvor: lovesensa)

Objavio/la na 09:00. Objavljeno u Svaštara. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-