ZIKS: Medojević po sopstvenoj želji u KCCG

by | dec 10, 2018 | Novosti | 0 comments

Poslanika Demokratskog fronta (DF) Nebojšu Medojevića je danas po sopstvenoj želji zatvorski ljekar uputio u Klinički centar (KCCG), saopšteno je iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS).

„Medojevića je danas, po sopstvenoj želji, zatvorski ljekar uputio u KCCG radi detaljnog pregleda i opservacije u cilju utvrđivanja svih medicinskih parametara koji predstavljaju sliku njegovog zdravstvenog stanja“, kaže se u saopštenju ZIKS-a, prenosi Mina.

„Medojević je po prijemu u ZIKS započeo štrajk glađu, zbog čega je od trenutka prijema u zatvor kontinuirano praćen od strane zatvorskih ljekara“, dodaje se u saopštenju.

On je, kako su naveli iz ZIKS-a, u toku dosadašnjeg boravka u zatvoru uredno koristio pravo na šetnju i boravak na otvorenom prostoru, redovnu i vanrednu posjetu i koristio propisano terapiju od ordinirajućeg ljekara iz KCCG.

Iz ZIKS-a su podsjetili da je u subotu, uslijed pogoršanja zdravstvenog stanja, Medojević upućen u KCCG.

„Po obavljenim medicinskim pregledima i kontrolama, Medojević je otpušten iz KCCG sa potpuno stabilnim vitalnim parametrima. Istog dana prekinuo je štrajk glađu“, zaključuje se u saopštenju.

0 Comments

Submit a Comment