Voda na prazan stomak

U službi opšeg zdravlja ali i kao dio terapije izlječenja od mnogih ozbiljnih oboljenja može se koristiti voda na prazan stomak odmah čim ustanemo ujutru.

U Japanu je navika piti vodu odmah nakon buđenja. I mnogi medicinski testovi su takođe uvideli prednosti te tehnike.

Liječenje vodom daje rezultate za “stare“ i ozbiljne bolesti kao i za “nova “ moderna oboljenja – priznato je kao stopostotno efikasno za liječenje sledećih bolesti: glavobolja, bolovi u tijelu, srčani sistem, artritis, brzi otkucaju srca, epilepsija, masnoća u krvi, bronhitis, astma, tuberkuloza, meningitis, bolesti bubrega i mokraćnih organa, povraćanje, gastritis, dijareja, hemoroidi, dijabetes, zatvor, sve bolesti očiju, bolesti materice, rak i menstrualani poremećaji, bolesti uha, grla i nosa.

Metoda liječenja

 1. čim se probudite ujutro, prije nego operete zube, popijte 4 x 160 ml (640ml) čaša mlake vode
 2. operite zube i usnu šupljinu i nemojte jesti ni piti ništa narednih 45 minuta
 3. nakon 45 minuta možete normalno jesti i piti
 4. nakon 15 minuta (koliko je trajao vaš doručak/ručak/večera) nemojte jesti ili piti ništa narednih 2 sata
 5. oni koji su stari ili bolesni i ne mogu popiti 4 čaše vode odmah na početku (dok se ne priviknu) mogu početi tako da popiju odjednom koliko mogu a onda svakim danom povećavati količinu vode dok ne dosegnu te 4 čaše vode.
 6. ova metoda izliječiće bolesne, a i zdravi će uživati još veće zdravlje

Koliko je dana potrebno da se izleče sledeće bolesti:

 1. visoki krvni pritisak – 30 dana
 2. gastritis – 10 dana
 3. dijabetes – 30 dana
 4. zatvor – 10 dana
 5. rak – 180 dana
 6. tuberkuloza – 90 dana
 7. oni koji imaju artritis, ovu metodu liječenja mogu provoditi samo 3 dana u prvoj nedelji, a od druge nedelje nadalje na dnevnoj bazi.

Ovo liječenje nema propratnih efekata, osim što ćete češće ići da mokrite.

Dobro bi bilo da ovo uzmemo za dnevnu praksu tokom cijelog života, a ne samo dok liječimo bolest. Pijete vodu i ostajete aktivni.

Ima smisla. Kinezi i Japanci piju vruć čaj tokom jela, a ne hladnu vodu. Možda je vrijeme da usvojimo njihove navike pijenja (u malim gutljajima) tokom jela.

Lijepo je popiti neko hladno piće nakon obroka, ali hladna voda će zbiti masnoće koje ste upravo konzumirali i usporiće varenje. Kada takve materije reaguju s kiselinom, razbiju se i crijeva ih apsorbiraju brže nego tvrdu hranu. To će izbrazdati crijeva (oštetiti crijevne resice) i uskoro će uzrokovati debljinu i voditi do raka. Zato je bolje piti toplu supu ili toplu vodu nakon jela. (Izvor: baštabalkana.com)

Objavio/la na 06:23. Objavljeno u Svaštara. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-