Danas najduži let bez zaustavljanja od Singapura do Njujorka

Najduži let bez zaustavljanja najavljen je danas od Singapura do Njujorka, pet godina nakon što je kompanija Singapur erlajnz ukinula ovu rutu jer je postala preskupa.

Ova ruta pokriva više od 15.000 kilometara, a planirano vrijeme leta je 19 časova.

Kvantas je početkom godine pokrenuo 17- časovnu liniju od Perta do Londona, dok Katar ima let od 17 i po sati na relaciji Oukland-Doha.

Avion, koji je potpuno bukiran, poletjeće danas sa aerodroma Čangi uz mnogo pompe i publiciteta, a sletjeće na međunarodnom aerodromu u Nuarku u Nju Džerziju, prenosi Srna.

Kompanija Singapur erlajnz je saopštila ranije da postoji potražnja za uslugom non-stop koja skraćuje vrijeme leta u odnosu na letove sa zaustavljanjima.

Iz kompanije je saopšteno da su sva mjesta u biznis klasi rezervisana, ali da još postoji poneko mjesto u premijum ekonomskoj klasi.

Biznis klasa nudi putnicima dva obroka i izbor kada žele da budu posluženi, plus nešto za osvježenje. Takođe, putnicima je na raspolaganju krevet da odspavaju.

Putnici premijum ekonomske klase imaće tri obroka u određenim vremenskim intervalima.

Objavio/la na 10:35. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-