Jazz Bay od 26. i 27. avgusta

Javlja: Nada Karadžić*

Ovogodišnji, peti po redu, Internacionalni Jazz Bay festival Herceg Novi održaće se 26. i 27. avgusta.

Tokom dva festivalska dana, ljibitelji ove vrste muzike imaće priliku da uživaju u nastupima poznatih džez muzičara iz Amerike, Austrije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Prvo veče festivala, održaće se na “Trgu od muzike”, gdje će se publici predstaviti pijanista Mikan Zlatković (SAD) sa bendom u sastavu: Miloš Grbatanića -bubnjevi (SRB), Branko Marković-kontrabas (SRB), a kao gost večeri pridružiće se crnogorski gitarista Miodrag Šule Jovović.

Predgrupa ovom koncertu biće omladinski džez sastav iz Beograda, Cvetković & Nikičić.

Pijanista Matija Dedić i New Quartet džez bend iz Hrvatske nastupiće drugo veče festivala u dvorani “Park”, a ovom koncertu će prethoditi džez trio Dusha connection iz Austrije. Cijena ulaznica za ovaj koncert je dva eura.

Za sve zainteresovane mlade džeziste, programski sadržaj festivala upotpuniće master class, 25.08. od 17:00, koji će održati pijanista Mikan Zlatković , u prostorijama Muzičke škole Herceg Novi.

Poslije oficijelnog programa, posjetioci obje večeri festivala moći će da uživaju u Jam session, koji se tradicionalno održava u “Stanici” na Škveru.

* predsjednica NVO Jazz Bay
i direktorica Festivala

Objavio/la na 11:22. Objavljeno u Čuj - viđi - javi. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-