Brat princeze Megan pisao kraljici

Brat princeze Meghan Markle napisao je pismo kraljici Elizabeth moleći je da pazi na njegovu sestru, jer on i porodica Markle strahuju da bi Meghan mogla doživjeti istu sudbinu kao i princeza Diana, ako se ne uspije prilagoditi kraljevskoj porodici.

Kako javljaju mediji, pismo u kojem Thomas Jr. od Kraljice traži da zaštiti njegovu sestru napisano je rukom, a ton pisma vrlo je emotivan.

Meghan je imala san da jednog dana bude princeza poput Diane…Bilo bi tužno vidjeti kako se njeni snovi raspadaju, ako se ona ne uspije prilagoditi novoj ulozi i bude prisiljena napustiti kraljevsku porodicu, napisao je u pismu Thomas Markle Jr.

On vjeruje da njegova sestra može vrlo brzo umrijeti i da bi mogla doživjeti sličnu tragediju kao i princeza Diana koja je poginula u saobraćajnoj nesreći, u augustu 1997., bježeći u Parizu od paparaca. Iako je utvrđeno da se radilo o nesreći, neki i dalje vjeruju da je u pitanju zavjera, i da su princ Charles i Kraljica organizirali ubistvo Diane.

Thomas Markle Jr, u pismu poziva kraljevsku porodicu da razgovara s njim i da će im on navodno objasniti neke stvari u vezi Vojvotkinje od Sussexa. Oni koji poznaju porodicu Markle i brata lijepe Meghan, tvrde da on u suštini uživa u činjenici da sramoti i ismijava svoju sestru, uživajući takođe u tome da kraljevsku parodicu dovodi u nezgodnu situaciju, u tolikoj mjeri da Buckinghamska palata nema odgovor na njegove izjave i postupke, prenosi portal azra.ba.

Objavio/la na 12:40. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-