Advokat snimao razgovor sa Trampom o zataškavanju afere

Bivši advokat američkog predsjednika Majkl Koen, tajno je uoči izbora snimao svoj razgovor sa Donaldom Trampom oko isplate novca bivšem modelu Plejboja Karen Mekdugal da ćuti o navodnoj aferi sa Trampom.

Ti snimci su pronađeni prilikom pretresa kuće Koena početkom ove godine, a kako prenose američki mediji, napravljeni su dva mjeseca uoči izbora, prenosi BBC.

Ministarstvo pravosuđa prati navode o podmićivanju žena koje su tvrdile da su imale aferu sa Trampom, a Koen je pod istragom zbog prevare oko plaćanja poreza i mogućeg kršenja zakona o izborima.

Koenov advokat je rekao da je dovoljno reći da, kada se objave otkriveni snimci, njegovom klijentu neće biti nanijeta šteta.

Uoči izbora Mekdugal je za 150.000 dolara prodala priču o navodnoj aferi listu Nešnal Enkvajer čiji vlasnik je blizak Trampov prijatelj.

Međutim, ona nije samo prodala prava na priču, već joj je time zabranjeno i da javno govori o navodnoj aferi.

Ipak, budući da priča nije objavljena, Mekdugal je izjavila da je prevarena.

Trampov advokat Rudi Đulijani izjavio je Njujork Tajmsu da su Tramp i Koen razgovarali i isplati Mekdugal, ali da novac nikada nije prebačen na njen račun, kao i da sam snimak predstavlja “moćne oslobađajuće dokaze”, prenosi Tanjug.

Objavio/la na 11:05. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-