Tramp:CG je mala država sa agresivnim ljudima

Američki predsjednik Donald Tramp doveo je u pitanje obavezu SAD da brani druge članice tog vojnog saveza rekavši da bi angažovanje SAD u odbrani neke male zemlje, kakva je na primjer Crna Gora, moglo dovesti i do Trećeg svjetskog rata.

Na pitanje novinara TV Foks njuz zašto bi njegov sin, imajući u vidu obavezu svake članice NATO da brani druge članicu, išao da brani na primer jednu Crnu Goru, Tramp je kazao da i on postavlja to isto pitanje, prenosi Beta.

“Crna Gora je mala država sa veoma snažnim ljudima. Oni su veoma snažni ljudi. Oni su veoma agresivni ljudi, možda će postati agresivni i čestitam u Trećem svjetskom ratu smo!”, kazao je Tramp.

On je dodao da shvata da je to način na koji su stvari postavljene i podsjetio da je došao na funkciju tek prije nešto više od godinu i po dana ali da je već obezbijedio dodatno finansiranje za NATO.

“Rekao sam morate da platite, morate da platite”, kazao je predsjednik SAD.

Objavio/la na 09:50. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-