Putin: Spriječeno 25 miliona sajber i drugih napada

Rusija je spriječila skoro 25 miliona sajber i drugih napada na informacione infrastrukture tokom održavanja Svjetskog prvenstva u fudbalu, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin.

“Skoro 25 miliona sajber i drugih napada na rusku informacionu strukturu u vezi sa Svjetskim kupom je osujećeno”, rekao je Putin.

Putin je ovo rekao tokom sastanka sa članovima Savjeta za bezbjednost koji je formiran povodom održavanja Svjetskog kupa, a koji se sastao sinoć nakon okončanja turnira.

Novi svjetski prvak u fudbalu je Francuska, koja je u finalu savladala reprezentaciju Hrvatske rezultatom 4:2.

Skoro 130 predstavnika specijalnih službi iz 34 zemlje bili su uključene u akcije osiguranja bezbjednosti tokom Svjetskog kupa, istakao je Putin, prenijela je Srna vijest agencije TASS.

“Želim da zahvalim i zaposlenima ruskih specijalnih službi i snagama bezbjednosti i, naravno, predstavnicima policije iz više od 30 zemalja. Znam da je u poslove bezbjednosti bilo uključeno 126 predstavnika iz 55 specijalnih službi i policijskih agencija iz 34 zemlje”, rekao je Putin, objavila je pres služba Kremlja.

Objavio/la na 10:24. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-