Nestao novinar Cvetković iz Bele Crkve

Nestanak novinara Stefana Cvetkovića je više nego zabrinjavajući i očekujemo da policija hitno utvrdi šta se zaista dogodilo, rekli su agenciji Beta predsjednici Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Slaviša Lekić i Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Nedim Sejdinović.

“NUNS insistira na hitnoj policijskoj istrazi i što bržem rasvetljavanju nestanka. Podsećam da se Cvetkvić bavio ‘vrućim’ temama kojih su se mnogi klonili i da je u fokusu njegove pažnje poslednjih meseci bilo ubistvo Olivera Ivanovića” u Kosovskoj Mitrovici, rekao je Slaviša Lekić.

“Ako se pokaže da je on zaista kidnapovan, to će biti zabrinjavajući znak da ulazimo u novu i veoma opasnu fazu po bezbednost novinara u Srbiji”, rekao je Sejdinović.

Novinar Cvetković iz Bele Crkve sinoć je nestao. Njegov automobil, kojem je motor radio, pronađen je, a očevici su ispričali da su na automobilu bila otvorena vrata i da je pored pronađen Cvetkovićev ručni sat sa pokidanom narukvicom.

Objavio/la na 11:48. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-