Đukanovć: Smjena Kadije neće uticati na integracije

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je kazao da smjena direktorice RTCG Andrijane Kadije neće uticati na dalji put Crne Gore ka Evropskoj uniji.

Upitan da li će komentari sa međunarodnih adresa koji su stigli nakon smjene Kadije uticati na dalji put Crne Gore ka EU, Đukanović je rekao da je Crna Gora imala dosta kritičara koji smatraju da se neki zvaničnici miješaju u unutrašnja pitanja Crne Gore.

“Prije svega mislim da to ne može i neće uticati na tempo puta Crne Gore ka Uniji. Svima u Crnoj Gori, a i onima koji se bave Crnom Gorom, treba malo više udubljenosti i više informacija da bi razumjeli suštinu procesa koji se odvija”, kazao je Đukanović, prenosi RTCG.

“Jako je važno da svi, i mi ovdje i posebno naši partneri shvate da ni Crna Gora ni Zapadni Balkan nije teren na kojem se može eksperimentisati, nije teren na kojem možete propisivati šta je obavezno primijeniti a šta treba gledati kroz naočari koje vam sugeriše neko sa druge međunarodne adrese. Ovdje žive vrlo ozbiljni i ljudi odgovorni prema sebi”, naveo je on.

Smjena generalne direktrice RTCG naišla je na kritike sa više relevantnih međunarodnih adresa.

Objavio/la na 17:04. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-