Đukanović spreman na analizu da li su Vijesti fašistički medij

Upitan da li bi danas povukao svoju izjavu da su Vijesti fašistički medij, jer navodno imaju diskriminatoran odnos prema članovima njegove porodice, novoizabrani predsjednik Crne Gore i lider vladajuće Demokratske partije socijalista Milo Đukanović je, u razgovoru za TV Vijesti, odogovorio da nikada ni jednu izjavu ne daje nepromišljeno, i da kada je tako teška treba da bude opominjuća za onoga na koga se odnosi.

“Naravno uvijek sam raspoložen, ne sada, nego pred kamerama i sa bilo kim da napravimo tu analizu, i da vidimo da li sam ja to nešto previdio ili je riječ ovakvoj uređivačkoj politici. Ako je to, onda mislim da je kvalifikacija na mjestu, i kvalifikacija upućena onima, koji bi trebali malo da se preispitaju u odnosu na svoju uređivačku politiku“, rekao je Đukanović, prenosi portal Vijesti.

Đukanović je optužbu na račun Vijesti iznio u toku predsjedničke predizborne kampanje, u intervjuu za televiziju Pink Montenegro.

Objavio/la na 06:46. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-