Vučić tajno u SAD

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je potvrdio na Tviteru, da se nalazi u SAD, porenosi RSE.

On je time odgovorio na izjavu predsjednika Narodne stranke Vuka Jeremića koji je za sarajevsku televiziju Fejs rekao da Vučić “vodi tajne pregovore o Kosovu” i da je zato “privatno otputovao u Njujork”, a o čemu javnost u Srbiji nije obaviještena.

“Kao rok za rešenje kosovskog pitanja pominje se početak leta i Vučiću je sada potrebno bilo šta što bi mogao da iskoristi kao ‘smokvin list’. Vučić je u utorak bio u Parizu na tajnoj večeri sa Hašimom Tačijem, a u nedelju je privatno otputovao u Njujork, o čemu javnost u Srbiji nije obaveštena. Sa Haradinajem takođe pregovara preko bliskog posrednika iz svog okruženja“, rekao je Jeremić.

Tim povodom oglasio se i potpredsjednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov koji je istakao da će Vučić “kao i uvek o svim svojim aktivnostima i o svemu što radi, a u skladu sa Ustavom, obavestiti građane Srbije odmah po povratku iz Njujorka i Brisela”.

Objavio/la na 09:19. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-