Predsjednički kandidat(i)

Dok nam pristižu računi koje nemamo odakle platiti i molimo banke da nam refinansiraju već refinansirane kredite, glavna preokupacija puka su predsjednički kandidati. Složna opozicija koja decenijama ginući smjenjuje vlast ga je izabrala. Brzo i složno. To je Bojanić, pomalo i Draginja. Ali je i Marko tu da upotpuni beznađe.

Čeka se DPS koga opozicionari vole nazvati OKG (Organizovana kriminalna grupa). DPS jeste OKG za razliku od opozicije koja je NKG(Neorganizovana kriminalna grupa).

Puk, i pozicioni i opozicioni, sa nestrpljenjem očekuje ko će biti novi predsjednik, tj. koga će OKG kandidovati. Da li će to biti Milica – jedna u majke i u Zorana, ili možda sami Bos nad Bosovima.

U moru magaraca Bos je najprije favorizovo Milutina, koji je izgleda otpao. Kako sam ja čuo otpao je jer su Bosu iz one ambasade izgrađene u parku “Kruševac” rekli: “razmislite malo o takvom predlogu”. To je bilo dovoljno da glavni u suverenoj i nezavisnoj zemlji povuču predlog iz razmatranja. Drugi, ovi uvijek dobro obaviješteni novinari kažu da je Milutin otpao jer je reakcija javnog mnjenja bila loša.

Čuš, reakcija našeg javnog mnjenja! Imamo mi dobre novinare. Kao sve što nam je vrhunski i dobro.

OKG je ostalo da kandiduje svu partiju tj. Bosa nad Bosovima, ili Milicu jednu u majke i Zorana.

Milica je em pametna, em fina, em je reformator – po mjeri ambasade iz pomenutog parka, ali i ne samo nje.

Nad svakim Bosom postoji Bos, i ako se naš mali a veliki Bos bude kockao sa najvećim Bosovima na svijetu i blefao ih, ovaj put može da ostane baš bos veoma brzo, i izgubi sve. Zato navijam da predsjednički kandidat bude upravo on – Bos.

P.S. Bolji bi bila Milica(jedna u majke i Zorana) kandidat od svih ovih iz opozicije – za sve one što vole da umiru na rate a koji su svjesni da nam je opozicija NKG.

Objavio/la na 10:04. Objavljeno u Blog. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

1 komentar za “Predsjednički kandidat(i)”

  1. Sonja Radošević

    Predsjednicki izbori i ne nose neku veliku nepoznanicu. Mislejnja sam da su projektovani, kako je to vec odavno zakljucio Slavko Perovic.
    Nijesmo se pitali kada su ih ustolicili, necemo ni sada ,,, Odluku donose i Zapad i Istok,,, i SAD i Rusija.

    Mozda je dovljna poruka da se americki potpredsjednk nije susreo sa njhovim visedecenijskim igracem..

    No, nakon svih ovih godina za mnoge od nas je sasvim svejedno. Za mene jeste jer nakon svega sto je mafija sa mnom i od mene ucinila, a sve uz znanje Velikih ,i uz njihov blagoslov, jedino mi ostaje nada da ce mladost sa ovih prostora docekati neka bolja vremena, ovdje ili izvan ovoh granica.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-