Amater našao nestali malezijski avion (video)?

Australijski amaterski istražitelj smatra da se misteriozno nestali malezijski avion nalazi istočno od Madagaskara, u području koje nije obuhvaćeno istragom. To je potvrdio satelitskom snimkom, prenosi portal Krstarica.

Članovi posade i 239 putnika prije četiri godine su nestali negdje iznad Indijskog okeana, a McMahon tvrdi kako je uspeo da pronađe olupinu.

“Četvoro Amerikanaca su došli u Australiju da nadgledaju potragu za MH370. Pobrinuli su se da sve informacije budu sakrivene od javnosti”, izjavio je McMahon za The Sun i dodao da vlasti ne žele da otvaraju novu istragu jer se na olupini vide rupe od hitaca, što postavlja brojna nova pitanja.

Mark Dugan, bivši predsjednik francuske aviokompanije Proteus Airlines, vjeruje da su Amerikanci srušili Boeing 777 Malaysia Airlinesa jer su se bojali terorističkog napada avionom na svoju vojnu bazu “Diego Garcia” u Indijskom okeanu.

Objavio/la na 23:51. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-