Gradonačelnik u okovima

Stanovnici gradića San Bonaventura, koji se nalazi na sjeveru Bolivije, iskoristili su pravo na “socijalnu pravdu” i svog gradonačelnika zaključali u srednjovjekovne okove jer nije dobro radio svoj posao, prenose in ostrani online mediji.

Havijer Delgado je morao u okovima da provede sat vremena, jer su građani na ovaj način željeli da mu daju do znanja da nijesu zadovoljni njegovim radom.

Gradonačelnik Delgado je na taj dan trebalo da prisustvuje manifestaciji otvaranja mosta u ovom malom gradu, ali ga je na mjestu ceremonije dočekala nezadovoljna rulja, koja je zahtijevala kaznu za njegov loš rad.

“Nisu mi dali šansu da objasnim svoje postupke. Nisam mogao da pružim otpor jer sam se plašio da stvari mogu još više eskalirati”, rekao je kažnjeni gradonačelnik.

Danijel Salvador, jedan od onih koji su učestvovali u kažnjavanju, rekao je da je gradonačelnik sam kriv za kaznu koju je dobio jer nije stavljao interese svojih građana ispred svojih, te nijednom nije primio građane na savjetovanje.

Ovo nije prvi put da su građani San Bonaventura bacili svog gradonačelnika u okove. Prvi put se to desilo čim je stupio na dužnost, jer nije imao sluha za njihove probleme i nije želio da u svoju kancelariju primi stanovnike koji su tražili savjet.

Objavio/la na 07:40. Objavljeno u Zanimljivosti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-