Eksplozija u Skadru: Šest povrijeđenih, među njima i radnica RTCG

U eksploziji u Skadru povrijeđeno je šest osoba, od kojih dvije teže, prenosi RTCG.

Meta napada je bio albanski biznismen Ljuljzim Kula, potvrdila je albanska policija.

U neposrednoj blizini mjesta ekspolozije, koja se dogodila oko 10:30, u strogom centru grada, zatekla se i ekipa Televizije Crne Gore.

Među povrijeđena je i radnica RTCG Rajka Gardašević, koja je, nakon ukazane pomoći u bolnici u Skadru, otpuštena, javlja TVCG.

“U Skadru smo bili na radnom zadatku, snimali priču o tome koliko Crnogorci kupuju u tom gradu, i u trenutku kada smo intervjuisali trgovce došlo je do eksplozije”, kazala je reporterka TVCG Marija Radulović.

Prema njenim riječima, eksplozija ih je bacila nekoliko metara.

“Haotična situacija, povrijeđeni ljudi, nijesmo znali kuda bježimo. Pravo je čudo što nije bilo većih posljedica. Kasnije smo čuli da je bomba podmetnuta pod automobil nekog biznismena”, kazala je Radulović.

Albanski mediji navode da je ekspoloziv bio postavljen na motoru, koji se nalazio ispred zgrade u kojima su prostorije srpsko-crnogorske manjine.

O događaju je obaviješteno Ministarstvo vanjskih poslova i ambasada u Tirani.

Objavio/la na 14:40. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2018 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-