Medojević: Od sada saznanje o organizovanom kriminalu dijelim samo sa građanima

Jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta Nebojša Medojević je poručio danas da će ubuduće sva svoja saznanja o organizovanom kriminalu u Crnoj Gori dijelim sa građanima, a ne sa Specijalnim policijskim odjeljenjem, u koje je danas bio pozvan.

“Ja sam danas bio pozvan da se izjasnim na moje javno izrečene konstatacije od prije godinu dana – da je u organizaciji ANB-a, znači crnogorske države, tj. da su visoki operativni ANB-a Zoran Lazović i Duško Golubović organizovali šverc kokaina za Italiju, da o tome postoji dosije.

Umjesto da se obrate preko ministra pravde Zorana Pažina i da putem međunarodne pravne pomoći traže od kolega u Italiji dosije, čiju sam šifru ja javno rekao u parlamentu i medijima, oni zovu mene, poslije godinu dana, da prikupe obavještenje od građanina“, kazao je Medojević novinarima, prenosi portal In4S.

Objavio/la na 17:35. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2018 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-