URA predala dokaze o izbornim zloupotrebama misiji OEBS

Ujedinjena reformska akcija (URA) je predala danas misiji OEBS u Podgorici dokaze o izbornim zloupotrebama sa nedavnih lokalnih izbora u Mojkovcu, saopšteno je iz ove opozicione partije.

“Od misije OEBS tražimo da ne zatvaraju oči pred problemima koji ruše demokratiju u Crnoj Gori. Za URA kršenje prava građana Crne Gore na slobodne i fer izbore nije sitna neregularnost, već je ozbiljan problem sa kojim se moramo suočiti. Sve radnje koje URA preduzima predstavljaju borbu za slobodu građana i za njihovo pravo da se slobodno izjašnjavanju na demokratskim i fer izborima”, kazao je novinarima potpredsjendnik URA Miloš Konatar.

URA je saopštila da je predala 426 “na nedozvoljen način obilježenih glasčakih listića, zapisnike sa tri biračka mjesta u Mojkovcu, krivičnu prijavu koju je URA podnijela VDT-u, dvije žalbe Ustavnom sudu, kao i prigovore DIK-u i OIK-u”.

Objavio/la na 18:27. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-