Podgorica: Za novogodišnje ukrase 50 hiljada eura

jelkaU Podgorici su počele pripreme za kićenje uoči novogodišnjih praznika, a za nabavku novih dekorativnih ukrasa biće izdvojeno 50 hiljada eura iz budžeta Glavnog grada.

Kako se navodi, kao i prethodnih godina, planirano je da se završi sa novogodišnjim aktivnostima do 19. decembra – Dana oslobođenja Podgorice.

„Tom prilikom biće okićeni gradski trgovi – Trg nezavisnosti, Trg Bećir Bega Osmanagića i Rimski trg, gradske ulice, bulevari i kružni tokovi. Okitićemo i opštine u okviru Glavnog grada, uži centar Golubovaca i Tuzi. Na centralnom gradskom trgu, kao i na Rimskom trgu, biće postavljene novogodišnje jelke“, kaže se u saopštenju, prenosi Mina.

„Novogodišnji ukrasi će krasiti Podgoricu do 15. januara naredne godine kada će početi njihova demontaža, a sve u skladu sa obimom posla i vremenskim prilikama“, navodi se u saopštenju.

Objavio/la na 21:09. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2018 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-