Vidovnjak najavljuje uzbudljivu 2018.

olujaBritanski vidovnjak Krejg Hamilton-Parker, koji je uspješno predvideo Trampovu pobjedu i Bregzit, najavio je, u svome blogu, neke uznemirujuće događaje u svijetu naredne godine.

Prema njevogim vizijama, 2018. biće puna dramatičnih političkih previranja i ekoloških kriza.

On je predvideo teroristički napad na auto-putu u Velikoj Britaniji, revoluciju u Sjevernoj Koreji u kojoj će s vlasti biti svrgnut Kim Džong-un i hemijski napad koji će biti izveden dronom na jedan od evropskih gradova.

U novim vizijama, kako tvrdi, vidio je da će Tramp uspješno izbjeći postupak opoziva, a da će u Evropi doći do jačanja desnice, posebno u Španiji, Italiji i Francuskoj, a što će za posljedice imati velike nerede na ulicama tih država.

No, najcrnje je prognoze dao za ekologiju pa je u 2018. predvideo niz ekoloških katastrofa.

“Ekologija je na vrhu popisa zato što osjećam da će se u 2018. dogoditi dosad neviđeni potresi, vulkanske erupcije i žestoka nevremena”, rekao je.

Najavio je i da će se aktivirati Vezuv zbog čega će stanovnici Napulja morati da se evakuišu, a, prema njegovim predviđanjima, strašan potres će pogoditi i Novi Zeland.

Smrtonosni požari u Kaliforniji, razorne poplave u Kini i Indiji i strašni uragani koji su poharali ove godine Karibe, takođe se nalaze na listi.

Uprkos strašnim prognozama, čovječanstvo će, tvrdi Krejg Hamilton-Parker, dostići viši nivo svijesti.

“Duhovnost koja će ga voditi u Zlatno doba, a sukobi i poteškoće, kao i ekološke katastrofe će učiniti da se dobri ljudi okupe i povežu. U njima će se zatim javiti želja za pronalaskom stvarne svrhe ljudskog života”, rekao je vidovnjak.

Objavio/la na 06:00. Objavljeno u Svaštara. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2018 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-