Besplatna radionica za praktičnu primjenu metode Bazičnog P.E.A.T-a

Javlja: Vesna Kraljević

skoljka

Povodom godišnjice rada u oblasti edukacije i primjene P.E.A.T. metoda u Crnoj Gori za sve zainteresovane održaće se besplatan seminar o teorijskim osnovama ovih metoda, kao i besplatna radionica za praktičnu primjenu metode Bazičnog Peata, – samo 19. avgusta od 12h – 15h u Hotelu Mediteran u Bečićima.

P.E.A.T. metode dizajnirane su da lako, brzo i efikasno neutrališu stres, tugu, lične gubitke, emocionalne blokade, napetosti, ljubomoru, potisnute emocije, strahove, fobije, otpore, anksioznosti, kompulsivnosti, mane, slabosti, probleme u emotivnim i poslovnim odnosima i komunikaciji, u biti sva po nas ograničavajuća osjećanja, navike, stanja, mjenjanje karakternih osobina itd.

Primjena P.E.A.T. metoda, u svakodnevnici, omogućava svim ljudima da sami riješe, integrišu i neutrališu negativne naboje sa subjektivnih problema. Pamtimo samo one stvari koje imaju naboja na njima. Kada nema naboja nema ni problema. Metode su brze i konfidencijalne.

Sa P.E.A.T. metodama rješavaju se subjektivni, fizički i psihosomatski problemi. Takođe, osim rješavanja problema po njegovom nestanku svaki čovjek osjeća rasterećenje, mir, sreću i radost – ono pravo tj istinsko stanje čovjeka. Ove metode su namijenjene i onima koji žele raditi na povećanju svoje motivacije, postizanju cilja, rezulata i mijenjati nepozeljne karakterne osobine, navike i stanja, nastala usled različitih događaja ili odnosa sa drugima,

Šta je P.E.A.T. ?

P.E.A.T. pripada oblasti primjenjene psihologije, relativno je nov metod u psihoterapijskoj praksi, nastao 1999.godine. Utemeljivač P.E.A.T. metoda, psiholog Živorad Mihajlović Slavinski je kreirao jednostavan i dostupan metod za razrešavanje subjektivnih problema. Protokol metoda je jednostavan, praktičan i dostupan svima koji žele da rješavaju sami svoje probleme a isto tako nakon radionica će biti u kapacitetu da rade procese i sa drugima.
P.E.A.T. je skraćenica nastala od riječi Primarna Energija Aktivacija i Transformacija. P.E.A.T metode pomažu da probudimo sklad i harmoniju u sebi.

Kome su namjenjene P.E.A.T. metode ?

P.E.A.T. metode su namjenjene svima. Primjenjive su skoro u svim situacijama.

Ne postoji osoba koja nema potisnute emocije ili stresne situacije kojih se želi riješiti na što jednostavnoiji, brži i efikasan način.

Imamo dvije vrste polaznika:
1. učesnike koji tokom produženog vikenda rješavaju pregršt subjektivnih problema i tako sebi uštede novac, vrijeme i energiju i nauče 7 metoda koje mogu primjenjivati do kraja života na sebi i drugima;

i
2. učesnike koji kada usavrše znanje i dobiju certifikat P.E.A.T. praktičara primjenjuju metode profesionalno sa klijentima i na taj način neutrališu negativne naboje u svojoj sredini.

Ove metode su najbrži ali i efikasan način da se dodje do rezultata da naše područje bude oslobodjeno od negativnih naboja i posledica istih (kao podjele, zavist, mržnja, ogovaranja, itd.).

Zašto se odlučiti za P.E.A.T. metode?

Kvalitet, vremenski okviri i konfidencijalnost u razrešavanju subjektinih problema su temelji P.E.A.T metoda. Kao takvi oni same sebe preporučuju nakon prvog iskustva pojedinca. Lepeza metoda koje P.E.A.T pruža omogućava da svaki korisnik odabere način rada i primijeni onu metodu za koju smatra da je nabolja za njega. Poželjni rezultati nakon tretmana su najbolja preporuka.

Organizator radionice je P.E.A.T. Montenegro a edukaciju vodi Tatjana M. Nikčević, sertifikovani trener P.E.A.T. metoda. Asistenti na radionicama su psihološkinje Vesna Kraljević i Andrijana Rakočević.

Zainteresovani za učešće na besplatnoj radionici 19.avgusta se mogu prijaviti na email: [email protected] Edukacija o praktičnoj primjeni ostalih P.E.A.T. metoda održaće se 19.-21. avgusta na istom mjestu.

Objavio/la na 14:30. Objavljeno u Čuj - viđi - javi. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2018 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-