Prijavite se za Digital-born Media Carnival

media carnivalDigital-born Media Carnival je 4-dnevni događaj u Kotoru, Crna Gora (14-18. jul 2017) koji će okupiti više od 100 predstavnika onlajn medija, info-istraživača i entuzijasta za digitalna prava.

Cilj događaj je da obezbijedi regionalnu platform na kojoj će najnoviji trendovi u pogledu intersekcije tehnologije i društva biti predstavljeni i razmotreni u prijatnom okruženju, kako bismo učili jedni od drugih. Kroz miks interaktivnih panela, razgovora, radionica i praktičnih treninga, vodeći stručnjaci će pružiti svoje viđenje o budućim izazovima po slobodu izražavanja i profesionalizam u onlajn medijima.

Glavne teme događaja su lažne vijesti, etika, održivost, biznis modeli, kreativnost, inovativno izvještavanje, manipulacije, tržište onlajn medija, nadzor komunikacija, privatnost, post-istina, itd.

SHARE Fondacija, Misija OEBS-a u Srbiji, Ministarstvo inostranih poslova Holandije i Kancelarija Predstavnika OEBS za slobodu medija pozivaju predstavnike medija, novinare, blogere, umjetnike, zaštitnike ljudskih prava, haktiviste, medijske startape i druge entuzijaste da se prijave za učešće i stipendije.

Prijave su otvorene do 1. juna 2017, a više informacija je dostupno na www.shareconference.net/carnival.

Objavio/la na 19:55. Objavljeno u Čuj - viđi - javi. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2018 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-