Tramp ponovo kritikovao medije

Američki predsjednik Donald Tramp je ponovo napao medije, ocijenivši da je posao medija da budu pošteni i da govore istinu, ali da su “nekompetentni i nepošteni” kada su u pitanju dostignuća njegove administracije.

Na skupu u Harisburgu u Pensilvaniji koji je organizovao povodom 100 dana na položaju, Tramp je naglasio da za obavljanje svog posla mediji zaslužuju “velikog, debelog keca”.

Skup u Pensilvaniji, koji je podsjećao na predizborne mitinge, održan je u isto vrijeme kada se održavala tradicionalna večera za dopisnike iz Bijele kuće kojoj Tramp nije prisustvovao.

On je dodao da je njegova administracija ta koja tu obavezu prema Američkom narodu ispunjava svakog dana i da je tek počeo da ispunjava obećanja iz predizborne kampanje.

Tramp je svojim pristalicama u Pensilvaniji rekao da je “održao obećanje za obećanjem”, a sve kritike odbacio nazvavši ih “lažnim vijestima” koje su plasirali novinari koji “nisu u toku”.

Prije nekoliko nedjelja Tramp je najavio da neće ići na večeru sa novinarima i poželio im sreću, ocijenivši da će biti “veoma dosadna”.

Tramp je prvi američki predsjednik od Ronalda Regana 1981, koji je preskočio večeru.

Objavio/la na 12:26. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-