IN4S: Sinđelić i na FB svjedoči protiv DF

lajk-facebookPortal IN4S je objavio da stranica na društvenoj mreži Fejsbuk imena “Pera Ložač“ pripada Saši Sinđeliću, svjedoku-saradniku crnogorskog Specijalnog tužilaštva u slučaju poznatom kao pokušaj državnog udara u Crnoj Gori.

“Pregledom objava koje Sinđelić postavlja veoma često (više objava u jednom satu), zaključuje se da je većina uperena protiv funkcionera Demokratskog fronta i njihovih pristalica: Nebojše Medojevića, Andrije Mandića, Milana Kneževića, Željka Radinovića, Strada Turovića i drugih. Sinđelić često postavlja linkove tekstova iz takozvanog ANB kartela, kao što su CDM, Analitika, Antena M, a najčešće portal ‘ujedinjenje’”, piše IN4S.

IN4S navodi da je profil ‘Pera Ložač’ “vezan i sa stranicom Radio Srbija Srpski Vukovi, na kojoj se nalaze većina političkih poruka Sinđelića”.

DF je otkrio da je svjedok saradnik Saša Sinđelić pravosnažno osuđen u Hrvatskoj zbog ubistva i krađa, što je skrivalo Specijalno državno tužilaštvo CG, kao i da ima dijagnozu osobe sa teškim psihičkim oboljenjem. DF je takođe otkrio da se Sinđelić i glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić znaju već dugo, iz vremena kad je Katnić radio u vojnom pravosuđu.

Objavio/la na 07:04. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2018 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-