Nikšić:Formirana vlast uz performans opozicije

Funkcioner Demokratske partije socijalista (DPS) Radivoje Nikčević izabran je za predsjednika Skupštine opštine Nikšić.
Na poslednjim izborima u Nikšiću, koje je bojkotovala opozicija, DPS je osvojila 37 od ukupno 41 odborničkog mjesta u Skupštini opštine Nikšić.

Prema ostvarenom izbornom rezultatu od 2.324 glasa, Socijaldemokratama su pripala četiri odbornička mandata.

Prije konstitutivne sjednice, mladih DF-a su, u pratnji članova te partije, Demosa i SNP-a ispred Opštine Nikšić održali performans.

Ispred Opštine je položena ikebana kako bi se, kako su kazali organizatori performansa, poklonili pokojniku.

„Položili smo cvijeće pred Opštinom. Ostatku nazdravlje. Opozicija je opet jutros zajedno bila da iskaže nezadovoljstvo. Hvala SNP i Demosu na podršci. Hvala i Demokratama koji su došli iz svih krajeva Crne Gore da se solidarišu sa nama Nikšićanima. Ubuduće moramo zajedno da na ulici tražimo tehničku vladu i ponovljene izbore. Do slobode!“, kazao je na događaju Marko Kovačević, predstavnik mladih DF-a.

Kako je Kovačević istakao, građani Nikšića su 12. marta pokazali da je DPS „hodajući mrtvac“ i da je zadatak opozicije da nađu način kako da „upokoje vampire”.
Niksic

Objavio/la na 19:07. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-