Mandić i Knežević u ponedjeljak na saslušanju u tužilaštvu

knezevic mandicČelnici Demokratskog fronta (DF) koji su osumnjičeni za pokušaj terorizma na dan izbora u Crnoj Gori Andrija Mandić i Milan Knežević dobili su poziv tužilaštva na saslušanje.

Mandić je agenciji Beta potvrdio da je dobio poziv za ponedjeljak 20. februar za 11 sati i da će se odazvati pozivu tužilaštva.

Njima je ove nedjelje Skupština Crne Gore ukinula imunitet na zahtjev specijalnog tužioca Milivoja Katnića radi vođenja krivičnog postupka protiv njih.

Specijalni tužilac je tražio i njihovo privođenje ali je po obavezujućem uputstvu vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića odustao od toga.

Mandić i Knežević osumnjičeni su da su bili dio organizovane kriminalne grupe koja je na dan prošlogodišnjih, parlamentranih izbora pripremala teroristički napad u Crnoj Gori, nasilan upad u Skupštinu, proglašenje izborne pobjede DF i hapšenje tadašnjeg premijera Mila Đukanovića.

Objavio/la na 18:04. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2018 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-