Vještakinja: Marović nije toliko bolestan da ne može svjedočiti

Marovic SvetozarVještakinja medicinske struke Dragane Čukić je zaključila da bivši visoki funkcioner Demokratske partije socijalista Svetozar Marović nije toliko bolestan da ne može svjedočiti u podgoričkom Osnovnom sudu u slučaju Veselina Mujovića, koji je optužen da je od Marovića uzeo novac.

U nalazu i mišljenju koje je jutros pročitao sudija Rade Ćetković se navodi da nijedno od Marovićevih oboljenja ne zahtijeva višemjesečno bolničko liječenje i da je on, uz odgovarajuću terapiju, sposoban za davanje iskaza u postupku u kome se Mujoviću sudi da ga je prevario za 890.000 eura, nudeći mu pomoć u istragama koje je tužilaštvo vodilo protiv njega i članova njegove porodice, piše portal Vijesti.

Sudija je ostavio rok od sedam dana Marovićevom advokatu Dimitriju Dapčeviću, da dostavi dodatnu medicinsku dokumentaciju za njega, jer kako advokat tvrdi, vještakinja nije imao svu Marovićevu medicinsku dokumentaciju u vidu kada je pravila nalaz.

Objavio/la na 14:04. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2018 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-